Bedste campingtelt tilbud 2024

Her kan du finde det perfekte campingtelt uanset behov. Vi tilbyder en lang række forskellige telte, som alle er velegnet til camping, Her finder du blandt andet: letvægtstelte og familietelte.

Disse campingtelte er designet til at modstå specifikke klimaer, derfor kan du finde det perfekte telt, om du enten skal bruge det i kolde eller varme klimaer. Disse telte er de velegnet til den rutinerede camper eller hiker, som søger et telt af højeste kvalitet til en god pris.

Hvad er det bedste campingtelt?

Den kan være nemt at blive forvirret over alle de forskellige muligheder af campingtelte, og dermed i tvivl om du har valgt den rigtige model.

For at finde det bedste telt til dig, skal du overveje hvad du skal bruge campingteltet til. Skal du bruge til camping internationalt eller bare i Danmark. Hvis du planlægger at rejse rundt i mange forskellige klimaer, kan det klart anbefales at du vælger et allround campingtelt, som passer til alle telt turer.

Derudover anbefaler vi at du køber et telt med plads til 1 mere end det antal af mennesker som skal sove i teltet. Dette er på grund af den ekstra plads du kommer til at have, og derudover kan det være at du gerne vil have dit teltudstyr til at stå tørt indenfor i dit telt.

Find dit campingtelt her

Herunder kan du se vores store udvalg af campingtelte, hvis du er tvivl om hvilket telt du skal vælge så kig på ovenstående guide.

Bedste mærker

Nøje udvalgt

Høj kvalitet

Af: Jacob   |   Sidst opdateret: Apr 2024

DET SIKRE OG GODE VALG AF CAMPINGTELT

Robens – Goshawk 4-personers Telt

 

✔️ God plads

✔️ Nemt at sætte op 

✔️ Perfekt til 4 personer

POPULÆRE CAMPINGTELTE HOS GODE ONLINE BUTIKKER

lækkert orange telt som illustere vandreshoppens billige telte af høj kvalitet

Campingtelte fra Vandreshoppen

Her kan du finde camping telte af høj kvalitet til en rigtig god pris! Alle telte som shoppen levere er prismatchet, så hvis du kan finde et af deres produkter billigere andre steder, så tilbyder de at matche denne pris. Udover salg af campingtelte så kan man leje udvalgte telte, så hvis du skal bruge et telt til en enkel tur, så kan dette være en god mulighed.

 • Antal campingtelte: 10 stk.
 • Type: Campingtelte af høj kvalitet
 • Tilbyder: Udlejning, Prismatch
 • Priserne starter fra: 279,00,-

Campingtelte fra GrejFreak

Hos GrejFreak kan du finde campingtelte af de bedste mærker såsom: MSR, Mil-Tec, Nordisk, og Robens. Disse telte er alle beregnet til erfarne vandrere og campere. Det gør GrejFreak til det perfekte sted at kigge, hvis du er på udkig efter professionelt udstyr. Dette udstyr er kvalitetssikret, og garanterer dig den bedste oplevelse på campingturen.

 • Stort udvalg af campingtelte i alle størrelser og typer
 • Type: Både premium campingtelte af høj kvalitet og mere budgetvenlige muligheder
 • Tilbyder: Gratis fragt ved ordre over 499,-
 • Priserne starter ved: 619,00,-

Campingtelte fra Pro Outdoor

Pro Outdoor tilbyder campingtelte af rigtig høj kvalitet til næsten igen penge. Der er ikke fokus på telte produceret fra store mærker, dog er der fokus på telte hvor du får rigtig meget for pengene. Så hvis du gerne vil have mest muligt for dine penge, så burde du tage et kig på disse campingtelte.

 • Antal campingtelte: 15 stk.
 • Type: Gode kvalitet sikrede campingtelte
 • Tilbyder: Mulighed for afbetaling, gratis fragt ved ordre over 499,-
 • Priserne starter fra: 749,95

Vango Alpha 400

Dette sort/grå iglo telt er vejrtestet til den høje europæiske standard: EN5912, hvilket betyder at dette telt kan klare meget stærke vinde.

Teltet er perfekt til camping, og bliver brugt af mange hikere og campere verdenen rundt. Det vejer lige over 5 kg, så det er ikke det tungeste telt, især med den store kapacitet teltet her.

Det tager cirka 10 minutter at slå dette telt op, og det har en kapacitet på 3-4 personer.

 • Pris: 1.059,00,-
billigt omega 350 camping telt

Omega 350

Dette storslåede telt har vundet diverse priser for dens komfort, design og vindmodstand. Dette telt er perfekt, til den rutinerede camper. Campingteltet er meget rummeligt og kan holde 3 personener.

Dette campingtelt kan holde til mange turer, det er meget slidstærkt og ekstra regntæt. Dog er det også lidt tungere af denne grund, og det tager cirka 12 minutter at slå op.

Vi anbefaler klart dette telt, da det kan rumme mange gode campingture.

 • Pris: 2.399,00,-
billigt telt til den bedste pris

Vango Helix 200

Dette lette 2 personers er perfekt til den lette campingtur. Det vejer næsten ikke noget, og er derfor perfekt til cykel og kanoture. Det er vejrtestet med den europæiske standard: EN5912, så dette telt kan klare en del af hver.

Teltet vejer kun 1.9 kg, og tager kun små 7 minutter at slå op, dette campingtelt er det perfekte telt, hvis man er på et budget, og man skal bruge et telt til 1-2 personer.

 • Pris: 1.229,00,-

Campingtelt guide

Hos teltilbud.dk er det ingen hemmelighed at vi elsker camping. Vi har derfor lavet en lille guide, som skal give dig nogen gode råd til nå du skal bruge dit campingtelt.

 1. Det er vigtigt at du vælger det rigtige materiale til dit campingtelt. Hvis du går efter et godt indeklima, er et bomuldstelt et godt valg. Denne type af telt har dog nogle ulemper såsom prisen, det er svært at holde rent, det er tungt. Hvis du gerne vil have et telt, som der er nemt at holde rent, ikke fylder særligt meget, så kan et telt lavet af kunststof være et godt valg for dig. Denne type af telt er billigere end et bomulds telt, men tilbyder ikke det samme indeklima.
 2. Overvej vandsøjletrykket. Stort set alle telte kan klare en lille smule regn, men hvad hvis du befinder dig i en regnskov eller et andet ekstremt klima, så skal du virkelig tænke over dette. På stort set alle fabrikanter bliver der oplyst denne data, dermed kan du vurdere hvilket du skal vælge.
 3. Husk pløkker! Og overvej om standardpløkkerne som medfølger teltet er gode nok. Alt efter hvilken type af underlag du opsætter teltet på, skal du bruge forskellige typer af pløkker. Hvis du er den eventyrlysten og camper i bjergene, så skal du f.eks. bruge Tarzan-pløkker.
 4. Prøv teltet hjemmefra. Opsæt dit campingtelt hjemmefra og overnat i det en nat, på den måde ved du hvordan man opsætter teltet, og hvordan det er at sove i det.
 5. Vælg den rigtige sovepose og underlag. Her skal du igen overveje hvor du skal hen og i hvilket klima. Hvis det er en sommerdag i varmen, kan en billig sovepose til et par hundrede kroner være helt fint. Men hvis du skal ud i kølige områder, så skal du investere i et ordentligt liggeunderlag og en ordentlig sovepose.

Familietelt

Her kan du finde familietelte, som kan bruges til alle typer af camping. Ens for alle disse telte er den kæmpe rummelighed, som gør det muligt for hele familien at sove i samme telt.