Familietelt Tilbud 2024

Skal du ud og campe med familien, men mangler du et familietelt? Så er du på det rigtige sted! Vi tilbyder et stort udvalg af store telte, som passer perfekt til en familietur på camping! Familieteltene er velegnet til camping med flere personer, og er perfekt når man skal på en hyggetur med familie eller venner. Med et familietelt sparer man meget oppakning, da det kun er nødvendigt at pakke 1 telt, til alle campere. Herunder kan du se de bedste tilbud på familie telte, som vi har samlet til dig.

Hvorfor vælge et familietelt?

Et familietelt er oplagt til en tur ude i det fri. Mange tager på camping tur i en campingvogn, men der er flere og flere som er gået over til campingtelte, eller disse familieegnede store versioner: familieteltet. Med disse telte kan du tage hele din familie, eller venner, med på en hyggelig tur i det frie. Der er ikke noget bedre, end en dejlig tur med børnene, vennerne og/eller bedsteforældre i et nemt og praktisk telt, som er nemt at sætte op. Disse telte er fantastiske at have med, hvis man er en større gruppe som skal bruge et telt til at overnatte. Med et af disse familietelte, kan man opdele grejet mellem alle hikere, så alle bærer dele af teltet, istedet for hver deres eget telt. Familietelte er stadigvæk tungere end normale campingtelte, men hvis man fordeler vægten blandt flere pesoner, så er selve oppakningen meget let. 

Se vores store udvalg af familietelte her

Så hvis du gerne vil have en fantastisk familietur, så skal du købe et familietelt. Vælg mellem mange forskellige modeller og farver.

Familietelte

Familietelte kan findes i forskellige størrelser, meningen med et familietelt er, at der plads til hele familien og at i kan tage på ferie sammen i dette telt. Her kan du finde telte i alle størrelser, så der er helt sikkert et telt, som passer til din familie.

Vi anbefaler selvfølgelig at man vælger et telt, så der er rigeligt med plads til alle, og folk ikke ligger alt for tæt. Derfor er det anbefalet at vælge et telt med plads til en mere end der rent faktisk er. Se telte som passer til alle familier her!

  • Antal familietelte: 216 stk.
  • Type: Billige familietelte af høj kvalitet
  • Tilbyder: Kæmpe udvalg og billige priser
  • Priserne starter fra: 486,00,-

Vedligeholdelse af telte

Det er vigtigt at holde sit telt ved lige, dette gælder ikke kun familietelte men også: partytelte, campingtelte, festivaltelte og alle de andre telt tilbud som vi tilbyder her på telttilbud.dk

Hvis du har investeret i et telt til flere tusind kroner, vil du formentlig gerne have at det holder til et par gode campingture. Derfor er den god ide at følge disse råd, hvis du gerne vil få mest mulig levetid ud af dit telt.

  1. Rengør altid dit telt. Det kan være fristende bare at pakke teltet sammen efter man har været på telttur, og glemme at det er beskidt. Vi anbefaler klart, at du vasker teltet fra skidt og møg, inden teltet bliver lagt på hylden. Dette skidt kan misfarve og ødelægge dit telt, og forringer levetiden.
  2. Undgå solen så meget som muligt. Telte er generelt ikke så glade for direkte sollys (alt efter hvilket materiale), derfor er det smart at undgå solen så meget som muligt. På den måde undgår du også et dårligt indeklima i teltet.
  3. Undgå fugt! Husk at lufte ud i teltet, og undgå for meget græs og mudder i teltet. Fugten er med til at ødelægge teltet, og kan forringer levetiden markant.

Hvis du overholder disse simple råd, så skulle du kunne holde liv i dit telt i mange år.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
2 based on 25 votes
Brand Name
Telttilbud
Product Name
Familietelte
Price
DKK 486
Product Availability
Available in Stock