Familietelt

Skal du ud og campe med familien, men mangler du et familietelt? Så er du på det rigtige sted! Vi tilbyder et stort udvalg af store telte, som passer perfekt til en familietur på camping! Familieteltene er velegnet til camping med flere personer, og er perfekt når man skal på en lille hyggetur. Hvis du skal bruge teltet til hiking eller længere campingture, vil vi anbefale et campingtelt istedet. Vi tilbyder store tilbud på familietelte! Familietelte kan ofte være dyre, derfor viser vi dig de bedste tilbud på markedet her.

Hvorfor vælge et familietelt?

Et familietelt er oplagt til en tur ude i det fri. Mange tager på camping tur i en campingvogn, men der er flere og flere som er gået over til campingtelte, eller disse familieegnede store versioner: familieteltet.

Her kan du tage hele familien eller bare dele af familien med på en hyggelig tur i det frie. Der er ikke noget bedre, end en dejlig tur med børnene, forældrene og/eller bedsteforældre i et hyggeligt telt.

Disse telte er ikke praktiske på fjeldture, men de er fantastiske på campingpladser, eller andre steder i godt klima. De er tungere end normale campingtelte, men de er meget lettere og nemmere at have med at gøre end store tunge campingvogne.

Se vores store udvalg af familietelte her

Så hvis du gerne vil have en fantastisk familietur, så skal du købe et familietelt. Vælg mellem mange forskellige modeller og farver.

Familietelte fra Wupti

Familietelte kan findes i forskellige størrelser, meningen med et familietelt er, at der plads til hele familien og at i kan tage på ferie sammen i dette telt. Her kan du finde telte i alle størrelser, så der er helt sikkert et telt, som passer til din familie.

Vi anbefaler selvfølgelig at man vælger et telt, så der er rigeligt med plads til alle, og folk ikke ligger alt for tæt. Derfor er det anbefalet at vælge et telt med plads til en mere end der rent faktisk er. Se telte som passer til alle familier her!

Antal familietelte: 216 stk.

Type: Billige familietelte af høj kvalitet

Tilbyder: Kæmpe udvalg og billige priser

Priserne starter fra: 486,00,-

Vedligeholdelse af telte

Det er vigtigt at holde sit telt ved lige, dette gælder ikke kun familietelte men også: partytelte, campingtelte, festivaltelte og alle de andre telt tilbud som vi tilbyder her på telttilbud.dk

Hvis du har investeret i et telt til flere tusind kroner, vil du formentlig gerne have at det holder til et par gode campingture. Derfor er den god ide at følge disse råd, hvis du gerne vil få mest mulig levetid ud af dit telt.

  1. Rengør altid dit telt. Det kan være fristende bare at pakke teltet sammen efter man har været på telttur, og glemme at det er beskidt. Vi anbefaler klart, at du vasker teltet fra skidt og møg, inden teltet bliver lagt på hylden. Dette skidt kan misfarve og ødelægge dit telt, og forringer levetiden.
  2. Undgå solen så meget som muligt. Telte er generelt ikke så glade for direkte sollys (alt efter hvilket materiale), derfor er det smart at undgå solen så meget som muligt. På den måde undgår du også et dårligt indeklima i teltet.
  3. Undgå fugt! Husk at lufte ud i teltet, og undgå for meget græs og mudder i teltet. Fugten er med til at ødelægge teltet, og kan forringer levetiden markant.

Hvis du overholder disse simple råd, så skulle du kunne holde liv i dit telt i mange år.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
1.5 based on 3 votes
Brand Name
Telttilbud
Product Name
Familietelte
Price
DKK 486
Product Availability
Available in Stock