Bedste Festivaltelt tilbud 2018

Skal du på festival? Så leder du måske efter et telt, og helst til en god pris, vi samenligner telte fra hele internettet, og viser de bedste tilbud her. Nedenstående finder du et kæmpe udvalg af festivaltelte som du kan tage med på årets festival. Du kan finde telte i alle prisklasser, og hertil kan du læse den nedenstående guide for mere information om hvilket festivaltelt du skal vælge.

Festivaltelt guide

Hvad skal dit telt kunne klare? Hvis dit telt bare skal holde til en enkelt festival, så ville vi anbefale at gå på kompromis med kvaliteten og finde et billigt telt til en god pris. Men hvis du til gengæld gerne vil bruge dit telt igen efter denne festival, så tag et kig på denne guide.

Hvor stort skal festivalteltet være? – Vi anbefaler klart at du vælger et telt som er beregnet til 1 mere, end hvor mange der faktisk skal bruge teltet. På denne måde er der plads til alle dine ting, og til alle dine øl 😊 Hvor meget erfaring har jeg med at sætte telt op? Hvis du ikke har meget erfaring med at sætte telte op, så kan et pop-up telt være det gode valg for dig. Denne type af telt er vildt nemme at sætte op, og kræver stort set ingen forberedelse. Husk regnslag til teltet! Mange af vores telte medfølger regnslag, men det er altid godt at have en ekstra med, i tilfælde af voldsomt uvejr.

  Find det perfekte festivaltelt her

  Her kan du se vores store udvalg af festivaltelte, vi har helt sikkert et telt til dig.

  Festivaltelte fra Cykelpartner

  Her kan du finde festivaltelte til den bedste pris og til alle typer af festivals. Der findes ikke billigere telte end dette, og hvis du kan finde teltene billigere andre steder, så bliver der tilbudt prisgaranti.

  Disse telte er perfekt til dem som er på et lille budget og søger et billigt telt, som samtidig kan holde til et par festivaler. Festivals teltene er derudover nemme at slå op, og burde ikke skabe problemer under opstillingen på festivalen. Teltene er 2-4 personernes, og er derfor perfekt til den lille gruppe.

  • Antal festivaltelte: 7 stk.
  • Type: Billige festivaltelte
  • Tilbyder: Prisgaranti, fri levering ved ordre over 299,-
  • Priserne starter fra: 270,-

  Festivalpakker fra Festivalkits

  Søger du et samlet kit og gider du ikke bruge så lang tid på det? Så er disse festivalkits det perfekte valgt til dig. Teltene er i fin kvalitet, og tilbyder dig en samlet festivalpakke som rækker til hele festivalen, for næsten ingen penge. Disse kits er utrolig nemme og virkelig billige!

  • Antal festivaltelte: 6 stk.
  • Type: Festivalpakker
  • Tilbyder: Samlet festivalpakke, fri levering ved ordre af mere end 2 pakker
  • Priserne starter fra: 299,-

  Hvad er det bedste festivaltelt?

  Det perfekte festivaltelt er billigt og kan modstå det danske vejr. Det skal tåle det hårde festival liv, og formentlig også urinen fra nabo campen 😉 Derfor er det bedste festivaltelt der hvor man får mest for pengene, til forskel for campingtelte så er der med et festivaltelt, mere fokus på at prisen skal være lav i forhold til høj kvalitet. Derfor tilbyder vi billige festivaltelte, som kan klare en hel festival uden at bliver oversvømmet.

  Summary
  product image
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  5 based on 1 votes
  Brand Name
  Telttilbud
  Product Name
  Festivaltelte
  Price
  DKK 270
  Product Availability
  Available in Stock