Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/telttilbud.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
Ganto.dk - Ny dansk sammenlignings site åbner i samarbejde med Telttilbud - Tilbud på Telte | Find de bedste tilbud her

Vi kan i dag offentliggøre at Telttilbud har I sammenarbejde med Ganto, har åbent en ny sammenlignings webshop, som skal gøre op med store prisforskelle på tøj. Denne nye ’webshop’ indeholder tøj, sko og accessoires fra alle store danske webshops, og viser dig de absolut bedste tilbud. På den måde kommer du aldrig til at bruge for mange penge på tøj igen! Du kan finde et stort udvalg af tøj, sko og accessoires til kvinder her, og et ligeså stort udvalg til mænd her.

På Ganto kan du finde mere end 1.000 forskellige kategorier (med flere kommende), så du kan finde lige præcis det du søger. Ganto bliver automatisk opdateret med de seneste kollektioner, da den henter produkter til shoppen løbende hele tiden.

Hvordan viser Ganto altid den bedste pris?

Som sagt, så henter Ganto produkter fra alle store danske webshops, og hvis butikkerne begge har det samme produkt, så viser Ganto kun den billigste version af produktet. Du kan på shoppen klikke på det produkt du ønsker, og blive sendt direkte til den billigste shop, og derfra kan du købe produktet. Så du kan ikke købe tøj direkte på Ganto.dk, men du vil i stedet blive henvist til den bedste og billigste shop, som sælger det produkt du ønsker.

Gantos vision

Ganto ønsker at gøre op med overpriser på tøj, sko og accessoires. Vi mener at nogle tøjbutikker bruger deres brand og kundernes tillid, til at tage overpris for udvalgt tøj. Det mener vi ikke er fair for forbrugeren, som blot ønsker at kunne handle med fuld tryghed, for at de bliver præsenteret med det bedste tilbud på deres yndlingstøj- og sko.

Hvad kan du forvente af shoppen i fremtiden?

På Ganto.dk kan du forvente kommende udvidelser i kollektionen til at inkludere mere end bare herre- og dametøj. Derudover vil shoppen løbende blive opdateret med artikler omhandlende den seneste mode, og nyheder i tøjbranchen. Den kommende uge vil vi præsentere en funktion til at tilføje produkter til en ønskeliste, så du altid kan holde styr på dine produkter.

Hvis du har forslag til forbedringer, så er du velkommen til at kontakte Teltilbud og Gantos redaktion på: magmatthiesen@gmail.com

%d bloggers like this: