Legetelte til Børn 

Legetelte er den perfekte gave til det lille legesyge barn! Teltene giver mange timers sjov og ballade hvor barnet kan gemme sig væk fra hverdagen og bevæge sig ind i barnets fantasifulde univers. Der er legetelte som er formet som prinsesse slotte, ridderborge eller indianertelte, som alle giver en fantastisk underholdende og lærerig oplevelse. – Du kan blandt andet finde telte fra Disneys mange universer som f.eks. ‘Frozen’.
Derudover er der også telte som styrker dit barns sanser og motorik gennem aktiv leg, som f.eks. vores legetelte med bolde.
Nedenstående kan du finde alle de mange forskellige typer af legetelte, du kan helt sikkert finde det perfekte telt til dit barn.

Alle vores forskellige legetelte:

Tipi legetelte til børn

Tipi telte er formet som de klassiske indianertelte. Disse stilfulde telte er perfekte til børneværelser eller i haven hvor barnet kan leve sig ind i en verden med indianer og cowboys.

Legetelte med bolde

Her kan du finde massere boldtelte, som alle tilbyder mange timers sjov samt hjælper dit barn med at udvikle sine motoriske sanser. – Disse telte giver en enestående mulighed for at dit barn kan lære at kaste og føle på boldene, mens de leger alene eller med venner.

Pop up legetelte

Vil du gerne have et telt som er nemt at tage med på farten, så er et pop up telt det perfekte valg. Her kan du se et stort udvalg af telte som benytter sig af en pop up funktion, som er gør dem utrolig nemme at opsætte og tage ned igen. – Perfekt når man er på farten!

Legetelte med tunnel

Køb et legetelt med tunnel og giv dit barn stor mulighed for aktiv leg! Mange af disse telte, er 2 eller flere telte som er forbundet med tunnel. Denne type af legetelt er oplagt for søskendepar som gerne vil lege sammen. Disse telte kan bruges både inde- og udendørs.

Prinsesse telte

Her kan du finde et stort udvalg af prinsessetelte, som er oplagt til den lille pige som elsker at udklæde sig som en prinsesse, og leve sig ind i et univers fyldt med prinsesser, som f.eks. Disneys ‘Frozen’. Et prinsessetelt kan også bruges til hyggelæsning eller leg med dukker.

Djeco telte

Her kan du finde legetelte fra det franske designer mærke Djeco. Disse telte er store og rummelige, og giver børneværelset et godt udtryk. Alle Djeco telte har et autentisk udtryk, og er meget tro mod det originale design af f.eks. indianerteltet.

Legetunneler

Legetunneler er et sjovt stykke legetøj, som kan bruges både inde og ude. De kan bruges som små labyrinter på enten børneværelset eller i haven. Dette er et fantastisk motorisk legetøj, som styrker barnets sanser og motorik gennem aktiv leg

UV Soltelt 

Her kan du finde soltelte, som kan beskytte dit barn eller baby mod solens kraftige UV stråler. Dette telt er beregnet til udendørs brug i sommerperioden, hvor barnet kan hygge sig i. Derudover kan man også bruge disse telte som skifteplads af bleer og tøj, mens man er i haven.

UV Strandtelt

UV strandtelte er beregnet til familieturen til stranden. Et strandtelt tilbyder et tilflugtssted for de små, så de undgår solens stærke UV stråler og samtidig får en pause fra solen.
Med et af disse telte kan i ubekymret tage afsted på stranden med hele familien.

Derfor skal du vælge et legetelt

Et legetelt er den perfekte gave til dit barn, da det ikke kun tilbyder mange timers sjov og ballade, men styrker også dit barns sanser og motorik! – Derudover er mange af teltene også stilrene og pæne, og kan dermed være et fast inventar på børneværelset hvori man kan gemme barnets legetøj og bamser.

Legetelte er nemme at håndtere

Mange legetelte er nemme at opsætte og pakke ned, dette er pga. den indbyggede pop-up funktion som mange af disse legetelte besidder. Denne funktion fungere næsten automatisk, og gør at du kan opsætte teltet på under 1 minut. Derudover så er mange af disse telte også lavet af letvægt materiale, som gør at de er utrolig nemme at transportere.

Legetelte til børneværelset og haven

Mange af legeteltene her på sitet kan bruges både indendørs og udendørs, Mange kommer med underlag, som kan bruges på fugtige overflader som f.eks. græs. Det er en god ide at tage teltet med ud i haven på solrige sommerdage, da den tilbyder et tilflugtssted fra den brændende sommer sol. Derudover kan børnene også gemme sig væk fra de voksne, så de ikke føler at de konstant er overvåget.

DIY legetelt

Du kan også lave dit eget legetelt med dit barn, dette er et hyggelig og sjov projekt som er oplagt at lave sammen med sit barn. Du kan se nedenstående video guide som viser dig hvordan du gør.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 19 votes
Brand Name
Telt tilbud
Product Name
Legetelt til børn
Price
DKK 199
Product Availability
Available in Stock