Djeco telte

Her kan du finde de bedste højkvalitets legetelte fra det kendte franske legetøjsmærke Djeco. Teltene er meget store og rummelige og lavet af naturligt stof, som føles 100% autentisk. Teltene gør brug af farverige mønstre og farvekombinationer, som både gør teltene fantasifulde og stilrene. Begge telte er nemme at opsætte både inde- og udendørs, derudover så medfølger der en bund til begge telte, som kan holde det værste fugt og snavs ude af teltet.
Alt dette samlet gør Djeco teltet til et godt valg, når man skal købe barnets nye legetelt. Djeco levere høj kvalitet og et stilrent design.

Se Vores udvalg af de 2 forskellige Djeco telte:

Djeco Tipi legetelt

Djeco tipi teltet er super flot og farverigt. Teltet levere et smukt autentisk udtryk som er meget lignede et rigtigt tipi telt, der er dermed lagt op til mange timers fantasifuld leg som indianer. I teltet kan du finde både vinduer og dør som kan rulles op, så der kan komme luft ind i teltet. Teltet er nemt at pakke væk og opsætte, det tager kun 1-2 minutter, så er teltet klar til leg.

  • Dimensioner: 1,10 x 1,10 x 1,64 m
  • Pris: 549,95,-

Rundt Djeco cirkus legetelt

Dette farverige legetelt fra Djeco er rundt og med en spids top, ligesom et cirkustelt. Teltet har fine runde vinduer og en dør som kan rulles op, dermed er det nemt at få luft ind i teltet. Teltet kan bruges til fantasifuld leg alene eller med venner, det kan dog også bruges som hule, hvor barnet kan opbevare legetøj og bamser. Det er nemt at opsætte, og tager kun nogle få minutter før teltet er klar til brug.

  • Dimensioner: 1,30m i højden x 1,06 m i diameter
  • Pris: 549,95,-
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 21 votes
Brand Name
Telt tilbud
Product Name
Djeco telt
Price
DKK 499,95
Product Availability
Available in Stock