Legetelt med bolde / Bold telte

Legetelte med bolde giver mange timer med sjov og spas for børn og babyer. Med disse bold telte har børnene det ikke kun sjovt, men de udvikler også deres motorik og sanser. Dette sker gennem deres mulighed for at kunne se, røre og kaste med legeboldene, hvilket udvikler deres evner til at opfatte farver, føle forskellige former og kaste. Alle vores legebolde er CE godkendte, og derfor kan du roligt lade dit barn lege og smage boldene, uden at bekymre dig. Her kan du finde et stort udvalg af legetelte med bolde, men du kan også købe legeboldene løst, hvis du allerede ejer et legetelt.

Se vores store udvalg af legetelte med bolde:

Stort udvalg af boldbassiner og boldtelte hos Jollyroom

Hvis dine børn ikke har prøvet det endnu, vil de garanteret elske at lege med plasticbolde i deres helt eget boldbassin. Se det store udvald hos Jollyroom og find et boldbassin eller -telt, der passer perfekt til børneværelset. Husk, at du også kan købe ekstra løse bolde, så du ikke kommer til at mangle, eller hvis du allerede har et legetelt.  

 • Stort udvalg af boldtelte og boldbassiner
 • Prisgaranti
 • Fri fragt ved køb over 495,-

Stort legetelt med 100 bolde

Dette store legetelt indeholder hele 100 legebolde, som giver dit barn timevis af sjov. Teltet har gennemsigtige netsider som gør det nemt at holde øje med dit barn, og samtidig giver det en god ventilation i teltet. Teltet gør brug af en pop up funktion hvilket gør det meget nemt at opsætte teltet på børneværelset, haven eller stranden. Teltet fås også i en lyserød udgave. 

 

 • Bold Materiale: Blød plast
 • Antal bolde: Ca. 100 stk
 • Telt størrelse: 100 x 95 cm

Legetelt med tunnel og 100 bolde

Alle 2-i-1 legetelt, hvor dine børn både får glæde af tunnel og telt og det sjove kuglebassin, hvor der kan bruges masser af gode timer på leg. Der medfølger 100 bolde med teltet, så børnene kan få glæde af boldbassinet med det samme. 

 • Bold Materiale: Blød plast
 • Antal bolde: 100stk
 • Stort telt med tunnel og boldbassin
 • God pris og prisgaranti
Oppusteligt telt med grafik fra Paw Patrol

Oppusteligt Paw Patrol legetelt med 20 bolde

Dette oppustelige legetelt med bolde er perfekt til de små børn, der elsker Paw Patrol. Teltet giver stor glæde for barnet, da det både er sjovt og samtidig også øger barnet motoriske evner. Dette telt er super nemt at opsætte og pakke væk igen, og kan derfor nemt bruges på børneværelset for kortere lege sessioner. Luften i telten giver et blødere telt, så barnet trygt kan lege med plasticboldene. 

 • Bold Materiale: Blød plast
 • Antal bolde: 20 stk
 • Telt størrelse: 86 x 90 x 84 cm

Køb legetelte uden bolde

Hvis du ikke kan finde et telt med medfølgende bolde, som du kan lide, eller hvis du allerede har masser af plasticbolde, er der heldigvis en løsning på det. Køb blot et legetelt og tilføj selv boldene. Det giver dig også flere valgmuligheder, så du kan finde det helt rigtige telt, som du og ikke mindst dit barn kommer til at elske. Se vores overblik over forskellige typer legetelte eller se et stort udvalg på knappen nedenfor. 

  Barnets sanser og motorik udvikles med boldene i legeteltet

  Gennem hele barnets opvækst er der stor fokus på at udvikle barnets motoriske evne, og hvis denne evne er øvet ordentligt, vil dit barn have en større stabilitet og bedre kropslig bevægelse. Man kan træne disse motoriske evner på flere forskellige måder, en meget almindelig metode er med bolde, både store og små. Den runde form på en bold giver en ustabil følelse til barnet, som gør det svært holde den stabiliseret, dette er gældende når barnet mærker bolden eller sidder på bolden. Ved at lege gentagende gange med bolde, vil barnets motoriske sanser blive bedre til at håndtere bolden, og denne forbedret evne kan barnet tage med videre gennem livet. Udover de motoriske evner, så udvikles smagssansen, følesansen og den visuelle sans også gennem leg med bolde, især de mange indtryk og farver boldene giver, er med til at stimulere den visuelle sans.

  Legetelte med bolde kan bruges af børn og babyer

  Legeteltet med bolde giver timevis af sjov for alle! Både babyer og lidt større børn kan have gavn af at lege med boldene, alle kan være med! Vi anbefaler at babyer bruger legeteltet under opsyn af en voksen, derimod kan lidt større børn sagtens selv lege i teltet uden problemer. Alle bolde er CE godkendt, og derfor er der ingen farlige stoffer i materialet som kan skade dit barn.

  Derfor er telte med bolde bedre end boldbassiner

  Vores legetelte med bolde er meget nemme at have med at gøre, da de griber mange af boldene så de ikke ryger ud over det hele, efter brug kan teltet bruges teltet til at opbevare boldene, og du behøver der derfor ikke at rydde meget op. Boldbassiner er svære at pakke væk, da hele bassinet altid skal tømmes for bolde efter brug. Designet på disse boldbassiner er heller ikke egnet til en permanent stilrent opstilling på barnets værelse, da det ikke er alle som er lige pæne.

  Summary
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  4 based on 21 votes
  Brand Name
  Telt tilbud
  Product Name
  legetelt med bolde
  Price
  DKK 262
  Product Availability
  Available in Stock