Legetelt med tunnel

Legetelte med tunnel er typisk to telte som er forbundet med en tunnel mellem dem, som børnene kan kravle igennem. Tunnelen gør det muligt for de legende børn at komme fra det ene telt til det andet, uden at blive set af andre børn eller forældre. Denne ‘frihed’ til at bevæge sig rundt uden at blive opdaget er underholdende for børn, og kan give mange timers god leg alene eller sammen med venner eller søskende. Alle disse telte kan bruges inden- og udendørs, samtidig gør de fleste telte brug af en pop up funktion, som gør det super nemt at opsætte og gemme teltet væk igen.

Se vores udvalg af legetelte med tunnel her:

Legetelt med tunnel med enhjørningetema

Find udvalget af legetelt med tunnel hos Jollyroom

Find det helt rigtige legetelt hos Jollyroom. Se det store udvalg af legetelte med tunnel, så du kan finde det, der passer perfekt til dit barns værelse eller legeværelset. Hand trygt og sikkert hos Jollyroom, som er eksperter i legetøj og andet til børn. Tryk på knappen herunder og se udvalget. 

 

  • Fri fragt på ordrer over 495,-
  • Masser af legetelte med tunnel til gode priser

Cloudberry Castle pop up telt med tunnel

Legetelt med tunnel som indeholder masser af plads og mulighed for leg. Sættet består af et telt og en kravletunnel, som forbinder dem. Teltet gør brug af en smart pop up funktion, som gør det yderst nemt at opsætte teltet både inde- og udendørs. Teltet er velegnet til leg med venner eller søskende.

 

  • Størrelse: 0,95 m i højden, 0,85 m i bredden og 1,65 m i længden
  • Pris: 149,-

Aktivitets legetelt med tunnel

Super smart og billigt telt sæt som indeholder både iglo, tipi og en kravletunnel. Teltet er meget nemt at opsætte, og kan bruges på både børneværelset eller i haven. Selvom telt sættet kommer med et billigt prisskilt så kvaliteten i top, og samtidig så er teltene og tunnelen store og rummelige, så der er massere af plads til aktivitet og udfoldelse.

 

  • Telt størrelse: 1,0 m i længde, 1,0 m i bredde og 1,42 m højt
  • Iglo størrelse: 1,16 m i længde, 1,16 m i bredde og 0,84 m højt
  • Tunnel størrelse: 0,47 m i diameter og 1,80 m lang
  • Pris: 319,-
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 23 votes
Brand Name
Telt tilbud
Product Name
Legetelt med tunnel
Price
DKK 216
Product Availability
Available in Stock