Legetunneler til Børn

Legetunneler er et sjovt legetøj som kan bruges både inde og ude, og dine børn vil elske at tumle rundt i det. Med disse legetunneler kan du bygge en lille labyrint på børneværelset eller i haven, hvor børnene kan lege og gemme sig. Legetunneler er et fantastisk godt motorisk legetøj som styrker barnets sanser gennem aktiv leg, også selvom det for længst er ovre kravlestadiet. Derudover giver legetunnelen en god fornemmelse for rum og retning. Legetunneler er utrolig nemme at opsætte og pakke væk igen, så dine børn er i gang på under 1 minut.

Se vores udvalg af legetunneler til børn her:

Se endnu flere legetunneler

Er du på udkig efter endnu flere legetunneler? Find et stort sortiment hos Jollyroom, hvor du helt sikkert kan finde en legetunnel, som du og dit barn bliver glade for. Det kan også være, at du er på udkig efter et legetelt med tilhørende legetunnel? Se vores gennemgang af legetelte med tunnel her. 

  • Hurtig levering
  • Fri fragt ved køb over 495,-
  • Prisgaranti

Legetunnel i rosa, grå eller blå med stjerner

Dette fantastiske motoriske legetøj fra kidscosept er perfekt til det legende barn. Legetunnelen kan bruges både ude og inde, og garantere mange timers leg og ballade alene eller med venner. Legetunnelen findes i flere forskellige farver, og er derfor velegnet til både drenge og piger.

  • Tunnel størrelse: 1,8 m i længde, 0,46 m i diameter.
  • Pris: 169,-

Kid Active Pop-Op Legetunnel

Frem barnets fysiske aktivitet med denne legetunnel som ligger op til mange timers aktiv leg. Tunnelen kommer med massere af runde huller, som barnet kan putte bolde igennem. Denne legetunnel er super nem at opsætte, og er klar til brug efter kun få sekunder.

  • Tunnel størrelse: 1,2 m i længde, 0,42 m i diameter.
  • Pris: 199,95

Pop up legetunnel fra Cloudberry Castle

Waow, en legetunnel fyldt med farver! Dette fantasifulde legetøj er ikke bare velegnet til motorisk leg, men det sjove udtryk af tunnelen giver også underholdende leg for både mindre og lidt større børn. Tunnelen kan bruges både indenfor og i haven, og den kan sættes op på få sekunder. Til sidst har tunnelen en rigtig god længde, så barnet virkelig kan få følelsen af at være i en hule. 

  • Tunnel størrelse: 1,8 m i længde, 0,48 m i diameter.
  • Pris: 189,-
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 21 votes
Brand Name
Telt tilbud
Product Name
Legetunnel
Price
DKK 169
Product Availability
Available in Stock