Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/telttilbud.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
Køb din legetunnel her - Stort udvalg af legetunneler til billige priser

Legetunneler til Børn

Legetunneler er et sjovt legetøj som kan bruges både inde og ude, og dine børn vil elske at tumle rundt i det. Med disse legetunneler kan du bygge en lille labyrint på børneværelset eller i haven, hvor børnene kan lege og gemme sig. Legetunneler er et fantastisk godt motorisk legetøj som styrker barnets sanser gennem aktiv leg, også selvom det for længst er ovre kravlestadiet. Derudover giver legetunnelen en god fornemmelse for rum og retning. Legetunneler er utrolig nemme at opsætte og pakke væk igen, så dine børn er i gang på under 1 minut.

Se vores udvalg af legetunneler til børn her:

Legetunnel i rosa, grå eller blå med stjerner

Dette fantastiske motoriske legetøj fra kidscosept er perfekt til det legende barn. Legetunnelen kan bruges både ude og inde, og garantere mange timers leg og ballade alene eller med venner. Legetunnelen findes i flere forskellige farver, og er derfor velegnet til både drenge og piger.

  • Tunnel størrelse: 1,8 m i længde, 0,46 m i diameter.
  • Pris: 169,-

Kid Active Pop-Op Legetunnel

Frem barnets fysiske aktivitet med denne legetunnel som ligger op til mange timers aktiv leg. Tunnelen kommer med massere af runde huller, som barnet kan putte bolde igennem. Denne legetunnel er super nem at opsætte, og er klar til brug efter kun få sekunder.

  • Tunnel størrelse: 1,2 m i længde, 0,42 m i diameter.
  • Pris: 215,-

Larve legetunnel

Waow, en legetunnel formet som en larve! Dette fantasifulde legetøj er ikke bar velegnet til motorisk leg, men det sjove udtryk af tunnelen giver også underholdende leg for både mindre og lidt større børn. Tunnelen kan bruges både indenfor og i haven, og den kan sættes op på få sekunder.

  • Tunnel størrelse: 0,8 m i længde, 0,42 m i diameter.
  • Pris: 269,-

Y-formet legetunnel

Stort Y-formet legetunnel som kan poppes op på få sekunder. Denne tunnel er unik, da den er formet som et Y, denne ekstra indgang gør tunnelen oplagt til leg med venner. Brug tunnelen til motorisk leg for de mindste i familien, og giv dem timevis af aktivitets fuld sjov.

  • Tunnel størrelse: 1,52 m i længde, 0,48 m i diameter.
  • Pris: 468,-

Pink pop up legetunnel

Billigt pop up tunnel som fremmer aktivitet fuld leg hos børn. Grundet tunnelens farve, så er den oplagt til pigeværelset eller leg i haven. Tunnelen inkludere huller, som barnet kan putte bolde igennem. Tunnelen kan bruges alene eller til leg med veninder og søskende.

  • Tunnel størrelse: 1,2 m i længde, 0,42 m i diameter.
  • Pris: 229,-
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 21 votes
Brand Name
Telt tilbud
Product Name
Legetunnel
Price
DKK 169
Product Availability
Available in Stock