Prinsesse telte

Her kan du finde et stort udvalg af prinsesse telte, som sørger for mange timers god leg for den lille pige og hendes veninder, med hyggelæsning leg med dukker og meget mere. Med et prinsesse telt giver man barnet mulighed for at leve sig ind i en fantasifuld verden med prinser og prinsesser, hvor barnet kan have mange timers sjov.

Du kan ofte finde gode tilbud på alle vores legetelte, da vi sammenligner priserne på tværs af alle legetøjsbutikker og giver de bedste tilbud til dig. Alle disse telte gør brug af en pop up funktion, som gør det super nemt at opsætte både inde- og udendørs.

Se vores udvalg af Prinsesse telte her:

Shop stort udvalg af prinsesse legetelte

Hvis dit barn er vild med lysrøde farver og fine detaljer, som giver legetelte et prinsesse-udtryk, kan du helt sikkert finde dit barns næste favoritlegetelt hos Jollyroom. Et lyserødt prinsessetelt giver den perfekte mulighed for at udleve sine royale drømme og kan give anledning til mange timers god leg. Når legeteltet ikke er i brug er det desuden perfekt til opbevaring af andet legetøj.

 • Prisgaranti
 • Gratis levering ved køb over 495,-
 • Stort udvalg af prinsesse legetelte

Pink prinsesse pop up telt

Flot og klassisk prinsesse telt i lyserøde farver. Teltet kommer med en medfølgende taske, som gør det super nemt at have med rundt. Velegnet til både indendørs og udendørs brug.

 • Størrelse: 0,8 m i diameter x 0,9 m i højden
 • Pris: 199,-

Disney Frost / Frozen slot legetelt

Tag på eventyr sammen med Elsa og Anna ind i en verden med prinsesser og prinser. Du bestemmer selv om dette ‘Frost’ eventyr skal udspilles på børneværelset eller i haven, da teltet er beregnet til begge. Pop up funktionen gør at opsætningen tager få sekunder, før at børnene kan få lov til at lege.

 • Dimensioner: 80 x 80 x 115 cm
 • Pris: 279,-

Billigt lilla prinsesse legetelt

Giv din lille pige dette prinsesse telt i gave, som vil levere timevis af sjov og spas. Teltet er oplagt til rolleleg som prinsesse, eller til opbevaring af barnets dukker og legetøj. Teltet er stort og flot, og til en meget billig pris. Det er super nemt at opstille teltet, og du kan bruge det både inde og ude.

 • Dimensioner: 1 x 1 x 1,30 m
 • Pris: 249,-

Prinsesse Legetelt

Klassisk prinsesse telt i lyserød med hvide skyer. Teltet kommer med bund, som gør det velegnet til udendørs brug, teltet kan dog også sagtens bruges indendørs. Teltet er super nemt at rengøre, og man skal derfor ikke være bange for vild leg i teltet.

 • Dimensioner: 1,05 x 1,05 x 1,25 m
 • Pris: 159,-

Derfor er et prinsessetelt den perfekte tilføjelse til børneværelset

Vælg et prinsesse legetelt, hvis du har et barn, som elsker at drømme sig hen til steder med prinser og prinsesser, kongeslotte og alt det andet eventyrlige, som hører med. Et prinsessetelt til børneværelset (eller legeværelset, hvis du har sådan et) er ikke bare en hyggelig tilføjelse, som skaber god stemning i rummet. Den kan faktisk også være praktisk: Når dit barn ikke leger, kan det bruges til at gemme dukker, bamser eller noget tredje af vejen, så du nemmere kan komme til på værelset. På den måde kan et legetelt med prinsessetema være den helt rigtige tilføjelse til børneværelset – både i forhold til æstetikken og funktionaliteten. 

  Summary
  Author Rating
  1star1star1star1star1star
  Aggregate Rating
  3.5 based on 26 votes
  Brand Name
  Telt tilbud
  Product Name
  Prinsesse telt
  Price
  DKK 239
  Product Availability
  Available in Stock