Bedste Tipi telt til Børn 2021

Her kan du finde de sjoveste og fedeste tipi telte til børn! Disse tipi telte kan bruges til børneværelset, stuen og i haven om sommeren, og giver ubegrænset sjov og ballade til legende børn.

Legetelte som disse giver et fristed for børn, hvor de kan bruge deres fantasi og evt. leve dem ind i en verden med indianere og cowboys. Derudover er det også et praktisk tilholdssted i den varme sommer sol, hvor barnet kan få lov til at køle lidt af i rolige omgivelser.

Se det store udvalg af Tipi Telte til børn her:

Se det store udvalg af tipi telte til børn hos Barnets Verden

Hos Barnets Verden kan du finde de sjoveste og fedeste legetelte. Disse telte er af virkelig høj kvalitet, og giver garanteret leg i mange timer. Du kan finde tipi telte i alle mønstre og farver som passer lige præcis til dit barn, vælg f.eks. et telt med indianer print til den fantasifulde dreng, som gerne vil lege indiner og cowboys.

 • Antal tipi telte til børn: 17 stk.
 • Type: Billige og store tipi telte til børn
 • Tilbyder: fragt for kun 29,- & Gratis gaveindpakning.
 • Priserne starter fra: 716,-

Smukt Tipi Telt af høj kvalitet fra Littleroom

Dette enkle og stilrene telt fra Littleroom er lavet af 100% hvid bomuld, og fungere som smuk udsmykning til børneværelset. Teltet er perfekt til det legesyge og fantasifulde barn, som vil leve sig ind i en verden som indianer. Teltet kan bruges til opbevaring af legetøj, og kan også bruges udendørs på tørt underlag.

 • 100% Bomuld
 • Type: Stilrent og høj kvalitets tipi telt til børn
 • Tilbyder: fragt for kun 40,-
 • Pris: 699,-

Stort og billigt Tipi Telt fra Legebutikken

Dette 190 cm høje tipi telt er både rummeligt og billigt. Teltet kan bruges i mange timer, af selv det mest legesyge barn. Teltet er det billigste i denne størrelse, og levere samtidig en meget høj kvalitet. Der medfølger en bund til teltet, som gør det muligt at lege med det ude i haven, selvom græsset er lidt fugtigt.

 • Ikke vævet stof og glasfiberstænger.
 • Type: Billigt og stort tipi telt til børn
 • Tilbyder: fri fragt ved køb over 799,-
 • Pris: 499,95,-

Tipi telte til indendørs og udendørs brug

Alle vores telte kan bruges til indendørs brug, og på en varm sommerdag kan de også bruges udendørs. Især vores tipi telte med bund er velegnet til udendørs brug, da de dermed holdes fri fra jord og mudder, samt tilbyder børnene et behageligt underlag med plads til leg. Vi kan klart anbefale, at man bruger disse legetelte ude i haven på de varme sommerdage. Det er nemlig meget sjovere for barnet at lege ude i naturen, med adgang til barnets eget lille fristed i teltet.

Byg selv dit eget hjemmelavede tipi telt

Hvis du ikke vil investere mange penge i at købe et tipi telt til dit barn, så kan du med fordel bygge dit eget telt. Dette er et hyggeligt projekt, som man også kan lave sammen med ens barn, og det tager ikke oceaner af tid eller penge for at få et pænt telt. Du kan se en DIY video her på hvordan du laver dit eget tipi telt.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 20 votes
Brand Name
Telt tilbud
Product Name
Tipi telt til børn
Price
DKK 499
Product Availability
Available in Stock