Bedste Tipi telt til Børn 2024

Her kan du finde de sjoveste og fedeste tipi telte til børn! Disse tipi telte kan bruges til børneværelset, stuen og i haven om sommeren, og giver ubegrænset sjov og ballade til legende børn.

Legetelte som disse giver et fristed for børn, hvor de kan bruge deres fantasi og evt. leve dem ind i en verden med indianere og cowboys. Derudover er det også et praktisk tilholdssted i den varme sommer sol, hvor barnet kan få lov til at køle lidt af i rolige omgivelser.

Se det store udvalg af Tipi Telte til børn her:

Se det store udvalg af tipi telte til børn hos Jollyroom

Hos Jollyroom kan du finde de sjoveste og fedeste legetelte. Disse telte er af virkelig høj kvalitet, og giver garanteret leg i mange timer. Du kan finde tipi telte i alle mønstre og farver som passer lige præcis til dit barn. 

  • Masser af tipi telte til børn
  • Store og små tipi telte i god kvalitet til børn
  • Fri fragt, når du handler for 495,-
  • Prisgaranti

Smukt Tipi Telt af høj kvalitet fra Kids Concept

Dette enkle og stilrene telt fra Kids Concept er lavet af 100% bomuld, og fungerer som smuk udsmykning til børneværelset. Teltet er perfekt til det legesyge og fantasifulde barn, som vil leve sig have en hyggelig hule at lege i. Teltet kan bruges til opbevaring af legetøj, og kan også bruges udendørs på tørt underlag.

  • 100% Bomuld
  • Stilrent og høj kvalitets tipi telt til børn
  • Tilbyder: Fri fragt ved køb over 189,-

Rummeligt og billigt Tipi Telt fra Alice & Fox

Dette tipi telt er både rummeligt og billigt. Teltet kan bruges i mange timer, af selv det mest legesyge barn. Teltet er det billigste i denne størrelse, og leveres samtidig en meget høj kvalitet. Legeteltet har et vindue, der kan åbnes og en dør der kan lukkes med bindebånd.

  • Type: Billigt tipi telt til børn
  • Tilbyder: fri fragt ved køb over 495,-
  • Pris: 389,-

Tipi telte til indendørs og udendørs brug

Alle vores telte kan bruges til indendørs brug, og på en varm sommerdag kan de også bruges udendørs. Især vores tipi telte med bund er velegnet til udendørs brug, da de dermed holdes fri fra jord og mudder, samt tilbyder børnene et behageligt underlag med plads til leg. Vi kan klart anbefale, at man bruger disse legetelte ude i haven på de varme sommerdage. Det er nemlig meget sjovere for barnet at lege ude i naturen, med adgang til barnets eget lille fristed i teltet.

Byg selv dit eget hjemmelavede tipi telt

Hvis du ikke vil investere mange penge i at købe et tipi telt til dit barn, så kan du med fordel bygge dit eget telt. Dette er et hyggeligt projekt, som man også kan lave sammen med ens barn, og det tager ikke oceaner af tid eller penge for at få et pænt telt. Du kan se en DIY video her på hvordan du laver dit eget tipi telt.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 20 votes
Brand Name
Telt tilbud
Product Name
Tipi telt til børn
Price
DKK 499
Product Availability
Available in Stock