Luftmadras tilbud 2024

Her på telttilbud.dk sammenligner vi alle typer af luftmadrasser som er tilgængelige på internettet. Disse luftmadrasser er optimale til alle typer af camping, men er også perfekte hvis man bare mangler en ekstra seng til gæsten derhjemme. En luftmadras er et langt behageligere valg i forhold til et normalt liggeunderlag, men dog så fylder en luftmadras også en smule mere. Luftmadrasser er blevet mere og mere populære til festivaler og camping pga. den store komfort, som luftmadrasser giver i forhold til dens alternativer.

Se udvalget af luftmadrasser på tilbud her:

Se de billige luftmadrasser fra Festivalkits

Festivalkits tilbyder nogle af Danmarks billigste luftmadrasser. Disse luftmadrasser er perfekte til festivalen, da luftmadrasserne er af fin kvalitet til næsten ingen penge. Der er ikke noget fancy over disse luftmadrasser, de kan pumpes op med pumpe eller kompressor. Du kan finde både 1 og 2 personers luftmadrasser her.Antal luftmadrasser: 3 stk.Type: Billige luftmadrasser til festivalTilbyder: Levering direkte til festivalPriserne starter fra: 39,-

Se det store udvalg af luftmadrasser fra Cykel partner

Cykel partner tilbyder et rigtig stort udvalg af luftmadrasser af alle typer. Her kan du både finde selvoppustelige madrasser, traditionelle luftmadrasser og luftmadrasser med indbygget pumpe. Disse luftmadrasser er perfekte til hverdagsbrug, de tilbyder en helt fin kvalitet, og de er blandt de billigste på markedet. Antal luftmadrasser: 179 stik.Type: Billige luftmadrasser af høj kvalitetTilbyder: Kæmpe udvalg af luftmadrasser til billige priserPriserne starter fra: 119,-

Se udvalget af luftmadrasserne fra Outdoor Pro

Outdoor Pro tilbyder et stort udvalg af luftmadrasser til nogle af landets bedste priser, disse luftmadrasser er rigtig billige, og tilbyder en høj komfort, om det så er til den overnattende gæst eller om det er til campingturen.

Antal luftmadrasser: 20+ stk.

Type: Premium luftmadrasser og liggeunderlag af god kvalitet

Tilbyder: Fri fragt ved køb for mere end 749,-

Priserne starter fra: 699,-

Luftmadras med indbygget pumpe

Mange moderne luftmadrasser kommer indbygget pumpe, dette giver dig mere plads i rygsækken da du ikke skal tænke på at tage pumpe med. Men hvis du skal bruge en indbygget pumpe, så kan du ikke bruge den steder hvor der ikke er adgang til strøm. Derfor er disse typer af luftmadrasser uegnet til vandre og campingture, medmindre du har en form for strømforsyning, da du kan ende med at have en flad luftmadras.

Du kan se det store udvalg af luftmadrasser med indbygget pumpe her:

Luftmadras med indbygget pumpe fra OutdoorPro

Hos OutdoorPro finder du det bedste udstyr indenfor camping og vandring, og dette gælder også for deres luftmadrasser. Luftmadrasserne er af meget høj kvalitet, og de er perfekte til den rutinerede camper, som skal bruge det bedste af de bedste. Mange af disse luftmadrasser er isoleret til diverse klimaer, og er derfor rigtig gode til at holde på varmen.Antal luftmadrasser: 38 stk.Type: Premium luftmadrasserTilbyder: Fri fragt over 749,-Priserne starter fra: 639,-

Hvordan virker selvoppustelige luftmadrasser?

Selvoppustelige luftmadrasser er perfekt hvis du skal ud i naturen, og har brug for noget dejlig blødt at ligge på. Disse luftmadrasser kommer med indbyggede luftventiler, som kan styre luft indholdet i madrassen. Selvoppustelige luftmadrasser har en speciel cellestruktur, som gør at luftmadrassen bliver oppustet ligeså snart at man folder luftmadrassen ud. Denne type af madras er perfekt hvis man skal campe, da madrassen vejer meget lidt i forhold til mængden af komfort som man får.

Hvilken luftmadras er bedst?

Hvordan finder du ud af hvilken luftmadras som du skal vælge? Dette er et større problem, da der ikke er nogen specifik måde at finde den bedste luftmadras. Ligesom mange andre ting indenfor camping/ vandring, så kommer det an på hvad man skal bruge luftmadrassen til. Hvis det er et sted hvor man har adgang til strøm, så skal man vælge en luftmadras med indbygget pumpe, da denne type af luftmadrasser har en større komfort end selvoppustelige luftmadrasser, dog så vejer de også en del mere. Hvis du skal på campingtur så anbefaler vi  at du vælger en selvoppustelig luftmadras, da disse er utrolige nemme at sætte op, og giver en større komfort i forhold til traditionelle liggeunderlag. Hvis du skal på festival så kan du vælge mellem: selvoppustelig luftmadras, traditionel luftmadras (med manuel pumpe), eller helt normale liggeunderlag. Vi anbefaler en selvoppustelig luftmadrasser, da dette giver en utrolig komfort og det er utroligt nemt at sætte op.
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 22 votes
Brand Name
Telttilbud
Product Name
Luftmadras
Price
DKK 89
Product Availability
Available in Stock