Sovepose tilbud

Her kan du finde Danmarks bedste priser på soveposer, vi finder de bedste tilbud, og viser dem til dig. Vi sammenligner priser blandt alle hjemmesider på nettet, og dermed udregner vi det bedste tilbud til dig.

Her kan du finde et stort udvalg af dunsoveposer og fibersoveposer. Du kan vælge mellem 100+ produkter, både soveposer som passer til sommer og vinter.

Guide: Sådan vælger du den rigtige sovepose

Det vigtigste ved en sovepose er, at fyldet er i god kvalitet, længden på soveposer er den rigtige, temperaturen er god og at vægten er ordentlig. Stort set alle disse soveposer er testet indenfor den europæiske standard: EN 13537.

Når du skal vælge den rigtige sovepose, så skal du overveje hvornår du skal bruge den. Hvis du skal bruge soveposen om vinteren, skal du finde en sovepose som kan holde ekstra meget på temperaturen. Men hvis du skal bruge soveposen om sommeren, skal du bruge en sovepose hvor din krop kan få lov til at ånde, her behøver man ikke den dyreste sovepose, dog skal den stadig kunne holde dig varm.

Find den helt rigtige sovepose på tilbud her

Soveposer på tilbud fra Friluftsland

Vi har et kæmpe udvalg af soveposer her, vi sammenligner hele nettet og har her det bedste udvalg af soveposer til den bedste pris. Disse soveposer er af højeste kvalitet, og opfylder alle krav indenfor sikkerhed. Derudover så er der soveposer til alle sæsoner: Sommer soveposer, vinter soveposer og forår/ efterårs soveposer. For at finde den perfekte sovepose til dig, skal du følge nedenstående guide.

 

Antal soveposer: 36 stk.

Type: Billige soveposer

Tilbyder: Fri fragt ved ordre over 500,-

Priserne starter fra: 249,-

Hvad er bedst – dun eller fiber soveposer?

Forskellen mellem dun og fiber er ikke så stor for det utrænede øje. Men hvis du er en erfaren camper, så har du muligvis nogle bestemte krav til vægten og prisen.

Dunsoveposer isolere kroppen rigtig godt, og derudover er de meget lettere end fiber. Dog er prisen på dunsoveposer en del højere end fibersoveposer. Derudover kan dunsoveposer ikke så godt tåle vand, derfor skal de ofte luftes. Der er mange forskellige typer af soveposer med dun, disse kommer i forskellige sorteringen med forskellige indeholde af fjer. Den bedste type af dunsoveposer har betegnelsen: 900+

Fibersoveposer kan isolere ligeså godt som dun, men de er tungere og mere bøvlet. Disse soveposer er dog meget billigere, og du kan finde rigtig gode tilbud på disse soveposer. Fibersoveposer er også mere modtagelige overfor vand, og behøver ikke at blive luftet, ligeså ofte som dunsoveposer.

Forskel på kvaliteten af soveposer

Billige soveposer er ofte tynde, og er helt perfekte til sommerbrug, dette er fordi at de billige soveposer, er syet med gennemsyet kanaler, hvilket giver et godt klima i soveposen, og temperaturen bliver holdt relativ lav, og er derfor perfekt til sommeren eller indebrug.

De lidt dyrere soveposer er enten beregnet til vinteren eller hele året. Disse soveposer er ofte lavet af en konstruktion kaldet bokskonstruktion, en sådan konstruktion er opbygget af 2-3 forskudte lag, som giver en bedre isolering. På disse soveposer finder du generelt en god isolering, og i det hele taget en højere kvalitet.

For at holde disse soveposer fri fra snavs og sved, så kan det være en god ide, at investere i en lagenpose. En lagenpose kan give en højere temperatur og kan derfor bruges, hvis det er meget koldt. Dog kan en lagenpose bruges alene, ved meget varme sommernætter.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Telttilbud
Product Name
Soveposer
Price
DKK 249
Product Availability
Available in Stock